Jy kan iemand blokkeer vanaf hul profiel of vanaf ’n klets, om enige rede, enige tyd.
Sodra jy iemand blokkeer: verdwyn hulle van Ontdek, jou passings, jou kletslys en die Hawens-oortjie, en jy verdwyn van hulle s’n. Enige passing wat jy met hulle gehad het, sluit dadelik, en nie een van julle kan die ander weer boodskap stuur nie.
Die persoon wat jy blokkeer, word nooit vertel dat jy hulle geblokkeer het nie.
Jy kan jou eie blok later ongedaan maak, vanaf “Geblokkeerde gebruikers” in Instellings. Om ’n blok ongedaan te maak, herstel nie ’n gesluite passing of ou boodskappe nie.