Можете да изтриете профила си по всяко време от Настройки в приложението. Изтриването влиза в сила незабавно: ще бъдете отписани, и от този момент профилът ви е невидим за всички останали, точно както ако бяхте блокирали всеки друг потребител.
Ако не можете да влезете, все още можете да поискате изтриване на seacoveapp.com/delete-account.
Изтриването на профила не е същото като блокирането на един човек. То премахва възможността ви да използвате Seacove изцяло и не може да бъде отменено чрез повторно влизане със същите данни.