Когато се верифицирате, телефонът ви проверява кратка последователност (като завъртане на главата или примигване), за да потвърди, че пред камерата има жив човек, а после сравнява това с основната ви профилна снимка. И двете проверки се извършват на вашето устройство.
Само резултатът от това сравнение, не самата снимка, се изпраща до нашите сървъри, за да потвърди профила ви.
Заснетото селфи се съхранява на поверително място, само за периода, необходим за верификация и безопасност на профила. Никой друг потребител, включително съвпаденията ви, никога не го вижда.
Пълните подробности за това какво събираме и защо можете да прочетете в нашето Известие за поверителност.