Seacove

Aquesta pàgina es mostra en anglès. Una versió traduïda arribarà en una actualització posterior.

Elimina el teu compte

Pots eliminar el teu compte de Seacove en qualsevol moment. Aquesta pàgina explica com, tant si encara pots iniciar sessió com si no.

Aquesta pàgina, per si sola, no elimina el teu compte. Aquesta pàgina descriu el procés d’eliminació i no realitza l’eliminació ella mateixa. L’eliminació dins de l’app passa a l’instant; l’eliminació per correu la gestiona una persona, després de confirmar que realment ets tu qui ho demana.

Si pots iniciar sessió a l’app

  1. Obre Seacove i ves a Configuració.
  2. Tria Elimina el compte.
  3. Confirma. L’eliminació té efecte immediatament.

Es tanca la teva sessió a l’instant, i des d’aquell moment el teu compte és invisible per a tots els altres a Seacove, exactament com si haguessis bloquejat tots els usuaris.

Si no pots iniciar sessió, o no tens l’app

  1. Escriu a support@seacoveapp.com des de l’adreça associada al teu compte (o la que vas fer servir per registrar-te; si vas utilitzar Apple o Google, inclou el nom del teu perfil).
  2. Posa "Elimina el meu compte" a l’assumpte.
  3. Confirmarem la teva identitat i processarem l’eliminació manualment.

Què elimina la supressió

El teu perfil, fotos, coincidències, lliscades i historial de xat s’eliminen en un termini de 30 dies des d’una sol·licitud d’eliminació verificada. L’eliminació no es pot desfer tornant a iniciar sessió amb les mateixes dades.

Una petita quantitat d’informació es pot conservar més temps quan la llei ho exigeixi, per exemple una denúncia oberta relacionada amb el teu compte, o el registre que un consentiment es va donar i després es va retirar. Això es descriu íntegrament a l’Avís de privacitat.

Llegeix l’Avís de privacitat complet