Pots eliminar el teu compte en qualsevol moment des de Configuració, dins l’aplicació. L’eliminació té efecte immediat: es tancarà la teva sessió, i a partir d’aquell moment el teu compte és invisible per a tothom més, igual que si haguessis bloquejat tots els altres usuaris.
Si no pots iniciar sessió, encara pots demanar l’eliminació a seacoveapp.com/delete-account.
Eliminar el teu compte no és el mateix que bloquejar una persona. Elimina completament la teva capacitat d’utilitzar Seacove, i no es pot desfer tornant a iniciar sessió amb les mateixes dades.