Účet můžete kdykoli smazat z Nastavení v aplikaci. Smazání se projeví okamžitě: budete odhlášeni a od té chvíle je váš účet pro všechny ostatní neviditelný, stejně jako kdybyste zablokovali každého dalšího uživatele.
Pokud se nemůžete přihlásit, o smazání můžete stále požádat na seacoveapp.com/delete-account.
Smazání účtu není totéž jako zablokování jedné osoby. Zcela vám odebere možnost používat Seacove a nelze ho vrátit zpět opětovným přihlášením se stejnými údaji.