Seacove

Hvad der sker med din bekræftelsesselfie

Den bruges én gang, til at bekræfte at du er en rigtig person, og gemmes privat. Den vises aldrig til andre og bliver aldrig et profilbillede.

Når du bekræfter dig, tjekker din telefon en kort sekvens (som at dreje hovedet eller blinke) for at bekræfte, at der er en levende person foran kameraet, og sammenligner det derefter med dit primære profilbillede. Begge tjek sker på din enhed.

Kun resultatet af den sammenligning, ikke selve billedet, sendes til vores servere for at bekræfte din konto.

Den optagede selfie gemmes på en privat placering og opbevares kun så længe det er nødvendigt for bekræftelse og kontosikkerhed. Ingen anden bruger, heller ikke dine matches, ser den nogensinde.

Du kan læse alle detaljer om, hvad vi indsamler og hvorfor, i vores privatlivspolitik.

← Tilbage til Sikkerhed og privatliv