Seacove

Τι συμβαίνει με το selfie επαλήθευσής σου

Χρησιμοποιείται μία φορά, για να επιβεβαιώσει ότι είσαι πραγματικό πρόσωπο, και αποθηκεύεται με ιδιωτικό τρόπο. Δεν εμφανίζεται ποτέ σε κανέναν άλλον και δεν γίνεται ποτέ φωτογραφία προφίλ.

Όταν επαληθεύεσαι, το τηλέφωνό σου ελέγχει μια σύντομη ακολουθία (όπως γύρισμα του κεφαλιού ή ανοιγόκλειμα των ματιών) για να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει ζωντανό πρόσωπο μπροστά στην κάμερα, και μετά το συγκρίνει με τη βασική σου φωτογραφία προφίλ. Και οι δύο έλεγχοι γίνονται στη συσκευή σου.

Μόνο το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρισης, όχι η ίδια η φωτογραφία, στέλνεται στους διακομιστές μας για να επιβεβαιωθεί ο λογαριασμός σου.

Το selfie που καταγράφεται αποθηκεύεται σε ιδιωτική τοποθεσία, και διατηρείται μόνο για όσο χρειάζεται για την επαλήθευση και την ασφάλεια του λογαριασμού. Κανένας άλλος χρήστης, ούτε καν τα match σου, δεν το βλέπει ποτέ.

Μπορείς να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες για το τι συλλέγουμε και γιατί στην Πολιτική Απορρήτου.

← Επιστροφή στο Ασφάλεια και απόρρητο