Saad kellegi blokeerida tema profiililt või vestlusest, mistahes põhjusel, igal ajal.
Kui blokeerid kellegi: ta kaob Discoverist, su matšidest, vestlusloendist ja Ports vahekaardilt, ning sina kaod tema omast. Igasugune matš temaga sulgub kohe ja kumbki teist ei saa enam teisele kirjutada.
Blokeeritud inimesele ei öelda kunagi, et sa ta blokeerisid.
Saad oma blokeeringu hiljem tühistada Seadete jaotisest “Blokeeritud kasutajad.” Blokeeringu tühistamine ei taasta suletud matši ega vanu sõnumeid.