Norbait blokea dezakezu bere profiletik edo txat batetik, edozein arrazoirengatik, edonoiz.
Norbait blokeatzen duzunean: Discover-etik, zure bikoteetatik, zure txat-zerrendatik eta Ports fitxatik desagertzen da, eta zu berearenetatik desagertzen zara. Berarekin zenuen bikote oro berehala ixten da, eta ezinezkoa izango da elkarri berriro mezurik bidaltzea.
Blokeatzen duzun pertsonari inoiz ez zaio esaten blokeatu duzunik.
Zure blokeoa geroago desegin dezakezu, Ezarpenetako “Blokeatutako erabiltzaileak” atalean. Blokeoa desegiteak ez du itxitako bikote bat ezta mezu zaharrak ere berreskuratzen.