Zure kontua edonoiz ezaba dezakezu Ezarpenetatik, aplikazioaren barruan. Ezabatzeak berehala izaten du eragina: saioa itxiko zaizu, eta une horretatik zure kontua ikusezina da beste guztientzat, beste erabiltzaile guztiak blokeatu bazenitu bezala.
Saioa hasi ezin baduzu, ezabatzea eska dezakezu oraindik ere seacoveapp.com/delete-account helbidean.
Zure kontua ezabatzea ez da pertsona bat blokeatzearen berdina. Seacove guztiz erabiltzeko zure gaitasuna kentzen du, eta ezin da desegin datu berdinekin berriro saioa hasita.