Kun vahvistat tilisi, puhelimesi tarkistaa lyhyen sarjan (kuten pään kääntämisen tai silmien räpäytyksen) varmistaakseen, että edessä kamerassa on elävä ihminen, ja vertaa sitä sitten pääprofiilikuvaasi. Molemmat tarkistukset tapahtuvat laitteellasi.
Vain vertailun tulos, ei itse kuva, lähetetään palvelimillemme tilisi vahvistamiseksi.
Otettu selfie säilytetään yksityisessä paikassa, vain niin kauan kuin vahvistus ja tilin turvallisuus edellyttävät. Kukaan muu käyttäjä, matchisikaan, ei koskaan näe sitä.
Voit lukea tarkat tiedot siitä, mitä keräämme ja miksi, tietosuojaselosteestamme.