אתה יכול למחוק את החשבון שלך בכל עת מההגדרות, בתוך האפליקציה. המחיקה נכנסת לתוקף מיד: תנותק, ומאותו רגע החשבון שלך בלתי נראה לכולם, בדיוק כאילו חסמת כל משתמש אחר.
אם אינך יכול להתחבר, אתה עדיין יכול לבקש מחיקה ב-seacoveapp.com/delete-account.
מחיקת החשבון שלך אינה זהה לחסימת אדם אחד. היא מסירה את היכולת שלך להשתמש ב-Seacove לגמרי, ולא ניתן לבטל אותה על ידי כניסה מחדש עם אותם פרטים.