Kada se verificiraš, tvoj telefon provjerava kratki niz radnji (poput okretanja glave ili treptanja) kako bi potvrdio da je pred kamerom živa osoba, a zatim to uspoređuje s tvojom glavnom profilnom fotografijom. Obje provjere odvijaju se na tvom uređaju.
Na naše servere šalje se samo rezultat te usporedbe, a ne sama fotografija, kako bi se potvrdio tvoj račun.
Snimljeni selfie pohranjuje se na privatnoj lokaciji i čuva se samo onoliko dugo koliko je potrebno za verifikaciju i sigurnost računa. Nijedan drugi korisnik, uključujući tvoja uparivanja, nikada ga ne vidi.
Puni detalj o tome što prikupljamo i zašto možeš pročitati u našoj Obavijesti o privatnosti.