ვინმეს დაბლოკვა შეგიძლიათ მისი პროფილიდან ან ჩატიდან, ნებისმიერი მიზეზით, ნებისმიერ დროს.
როგორც კი ვინმეს დაბლოკავთ: ის ქრება Discover-იდან, თქვენი დამთხვევებიდან, ჩატის სიიდან და Ports ჩანართიდან, ხოლო თქვენ ქრებით მისი მხრიდან. ნებისმიერი დამთხვევა, რომელიც მასთან გქონდათ, დაუყოვნებლივ იხურება და აღარცერთს არ შეუძლია მეორის შეტყობინება.
ის, ვისაც დაბლოკავთ, არასდროს იტყობინება, რომ დაბლოკეთ.
დაბლოკვის გაუქმება მოგვიანებით შეგიძლიათ, პარამეტრებში, “დაბლოკილი მომხმარებლები”-დან. დაბლოკვის გაუქმება არ აღადგენს დახურულ დამთხვევას ან ძველ შეტყობინებებს.