អ្នកអាចទប់ស្កាត់នរណាម្នាក់ពីប្រវត្តិរូបភាពរបស់ពួកគេ ឬពីការជជែក ចំពោះមូលហេតុណាមួយ នៅពេលណាក៏បាន។
នៅពេលអ្នកទប់ស្កាត់នរណាម្នាក់៖ ពួកគេនឹងបាត់ពី Discover បញ្ជីដៃគូផ្គូផ្គងរបស់អ្នក បញ្ជីជជែករបស់អ្នក និងផ្ទាំង Ports ហើយអ្នកនឹងបាត់ពីរបស់ពួកគេផងដែរ។ ការផ្គូផ្គងណាមួយដែលអ្នកមានជាមួយពួកគេនឹងបិទភ្លាមៗ ហើយអ្នកទាំងពីរមិនអាចផ្ញើសារទៅគ្នាទៀតទេ។
មនុស្សដែលអ្នកទប់ស្កាត់មិនដែលត្រូវបានប្រាប់ថាអ្នកបានទប់ស្កាត់ពួកគេទេ។
អ្នកអាចដកការទប់ស្កាត់របស់អ្នកនៅពេលក្រោយបានពី “Blocked users” នៅក្នុងការកំណត់។ ការដកការទប់ស្កាត់មិនស្តារការផ្គូផ្គងដែលបានបិទ ឬសារចាស់ៗឡើងវិញទេ។