នៅពេលអ្នកផ្ទៀងផ្ទាត់ ទូរស័ព្ទរបស់អ្នកត្រួតពិនិត្យលំដាប់ខ្លីមួយ (ដូចជាការបត់ក្បាល ឬការព្រិចភ្នែក) ដើម្បីបញ្ជាក់ថាមានមនុស្សរស់នៅមុខកាមេរ៉ា បន្ទាប់មកប្រៀបធៀបវាទៅនឹងរូបថតប្រវត្តិរូបភាពសំខាន់របស់អ្នក។ ការត្រួតពិនិត្យទាំងពីរកើតឡើងនៅលើឧបករណ៍របស់អ្នក។
មានតែលទ្ធផលនៃការប្រៀបធៀបនោះប៉ុណ្ណោះ មិនមែនរូបថតខ្លួនឯងទេ ត្រូវបានផ្ញើទៅម៉ាស៊ីនមេរបស់យើងដើម្បីបញ្ជាក់គណនីរបស់អ្នក។
រូបថតខ្លួនឯងដែលបានថតត្រូវបានរក្សាទុកនៅកន្លែងឯកជនមួយ រក្សាទុកតែរយៈពេលចាំបាច់សម្រាប់ការផ្ទៀងផ្ទាត់ និងសុវត្ថិភាពគណនី។ អ្នកប្រើប្រាស់ផ្សេងទៀត រួមទាំងដៃគូផ្គូផ្គងរបស់អ្នក មិនដែលឃើញវាទេ។
អ្នកអាចអានព័ត៌មានលម្អិតពេញលេញអំពីអ្វីដែលយើងប្រមូល និងហេតុអ្វីនៅក្នុង Privacy Notice របស់យើង។