Seacove

Kažkieno užblokavimas

Blokavimas visiškai pašalina jį iš tavo Seacove pusės, abiem kryptimis. Jam niekada nepasakoma, kad tu tai padarei.

Gali užblokuoti bet ką iš jo profilio ar pokalbio, dėl bet kokios priežasties, bet kada.

Užblokavus ką nors: jis dingsta iš Discover, tavo porų, pokalbių sąrašo ir skirtuko Ports, o tu dingsti iš jo. Bet kokia pora su juo iškart uždaroma, ir nė vienas iš jūsų nebegali daugiau rašyti kitam.

Asmeniui, kurį blokuoji, niekada nepasakoma, kad tu jį užblokavai.

Savo blokavimą gali vėliau atšaukti Nustatymuose, skiltyje „Užblokuoti naudotojai.“ Blokavimo atšaukimas neatkuria uždarytos poros ar senų žinučių.

← Grįžti į Apsauga ir pranešimai