Seacove

Бришење на твојот профил

Избриши од Поставки во апликацијата, или од seacoveapp.com/delete-account ако не можеш да се најавиш.

Можеш да го избришеш твојот профил во секое време од Поставки, во апликацијата. Бришењето стапува на сила веднаш: ќе бидеш одјавен, и од тој момент твојот профил е невидлив за сите останати, исто како да си блокирал секој друг корисник.

Ако не можеш да се најавиш, сепак можеш да побараш бришење на seacoveapp.com/delete-account.

Бришењето на твојот профил не е исто како блокирање на една личност. Целосно ти ја одзема можноста да го користиш Seacove, и не може да се врати назад со повторна најава со истите податоци.

← Назад кон Безбедност и приватност