Seacove

Што се случува со твоето селфи за верификација

Се користи еднаш, за да потврди дека си вистинска личност, и се чува приватно. Никогаш не се прикажува на никого друг и никогаш не станува фотографија на профилот.

Кога се верификуваш, твојот телефон проверува кратка низа (како свртување на главата или трепкање) за да потврди дека има жива личност пред камерата, а потоа тоа го споредува со твојата главна фотографија на профилот. Двете проверки се случуваат на твојот уред.

Само резултатот од таа споредба, не самата фотографија, се испраќа до нашите сервери за да го потврди твојот профил.

Снименото селфи се чува на приватна локација, задржано само онолку колку што е потребно за верификација и безбедност на профилот. Никој друг корисник, вклучувајќи ги твоите match-ови, никогаш не го гледа.

Можеш да ги прочиташ сите детали за тоа што собираме и зошто во нашата Политика за приватност.

← Назад кон Безбедност и приватност