Seacove

Weryfikacja konta

Krótkie, prowadzone selfie potwierdza, że jesteś prawdziwą osobą, a nie zdjęciem. Możesz przeglądać w dowolnym momencie, ale aby polubić, dopasować się lub napisać, musisz najpierw przejść ukończoną i zatwierdzoną weryfikację.

Seacove prosi każdego użytkownika o weryfikację za pomocą krótkiego, prowadzonego selfie. Zostaniesz poproszony o wykonanie prostych czynności, takich jak obrót głowy lub mrugnięcie, abyśmy mogli potwierdzić, że przed kamerą jest żywa osoba, a nie zdjęcie lub nagranie.

Możesz przeglądać aplikację tak długo, jak chcesz, przed weryfikacją. Nie ma terminu ani ekranu blokady. Ale aby polubić, super polubić, dopasować się lub wysłać wiadomość, musisz najpierw przejść ukończoną i zatwierdzoną weryfikację. Jeśli dotkniesz jednej z tych opcji przed weryfikacją, przeniesiemy Cię prosto do ekranu weryfikacji.

Jeśli kontrola nie przejdzie automatycznie, Twoje konto trafia do recenzenta zamiast zostać od razu odrzucone. Zwykle trwa to poniżej 24 godzin.

Twoje selfie nigdy nie jest pokazywane nikomu innemu i nigdy nie staje się zdjęciem profilowym. Służy wyłącznie do potwierdzenia, że to naprawdę Ty.

← Wróć do Przewodnik