Możesz usunąć konto w dowolnym momencie z Ustawień w aplikacji. Usunięcie następuje natychmiast: zostaniesz wylogowany, a od tego momentu Twoje konto jest niewidoczne dla wszystkich innych, tak jakbyś zablokował każdego innego użytkownika.
Jeśli nie możesz się zalogować, nadal możesz poprosić o usunięcie na seacoveapp.com/delete-account.
Usunięcie konta to nie to samo, co zablokowanie jednej osoby. Odbiera Ci możliwość korzystania z Seacove całkowicie i nie da się tego cofnąć, logując się ponownie tymi samymi danymi.