Podczas weryfikacji Twój telefon sprawdza krótką sekwencję (na przykład obrót głowy lub mrugnięcie), aby potwierdzić, że przed kamerą jest żywa osoba, a następnie porównuje to z Twoim głównym zdjęciem profilowym. Obie kontrole odbywają się na Twoim urządzeniu.
Do naszych serwerów wysyłany jest tylko wynik tego porównania, nie samo zdjęcie, aby potwierdzić Twoje konto.
Zarejestrowane selfie jest przechowywane w prywatnym miejscu, tylko tak długo, jak potrzeba do weryfikacji i bezpieczeństwa konta. Żaden inny użytkownik, w tym Twoje dopasowania, nigdy go nie widzi.
Pełne szczegóły dotyczące tego, co zbieramy i dlaczego, znajdziesz w naszej Informacji o prywatności.