Bezpieczeństwo i prywatność
Artykuły
- Co dzieje się z Twoim selfie weryfikacyjnymJest używane jednorazowo, aby potwierdzić, że jesteś prawdziwą osobą, i przechowywane prywatnie. Nigdy nie jest pokazywane nikomu innemu i nigdy nie staje się zdjęciem profilowym.
- Ukrywanie, na jakim jesteś statkuWyłącz widoczność statku w Ustawieniach, a inni użytkownicy zobaczą ogólny region morski zamiast nazwy Twojego statku.
- Tryb incognitoPearl i wyższe poziomy mogą przeglądać, nie pojawiając się w niczyim Discover, chyba że ta osoba już Cię polubiła.
- Dlaczego pytamy o orientację seksualnąPytamy, aby dopasować Cię do właściwych osób. To pytanie jest opcjonalne, oddzielone od reszty profilu, i możesz zmienić zdanie.
- Usuwanie kontaUsuń z Ustawień w aplikacji lub z seacoveapp.com/delete-account, jeśli nie możesz się zalogować.
- Skąd Seacove wie, gdzie jest Twój statekZ publicznego harmonogramu rejsów Twojego statku, nie z Twojego telefonu. Seacove nigdy nie prosi o dostęp do GPS.