Poți bloca pe cineva din profilul său sau dintr-o conversație, din orice motiv, oricând.
Odată ce blochezi pe cineva: dispare din Discover, din meciurile tale, din lista de conversații și din tab-ul Porturi, iar tu dispari din ale sale. Orice meci pe care l-ai avut cu el se închide imediat și niciunul dintre voi nu-i mai poate trimite mesaje celuilalt.
Persoana pe care o blochezi nu află niciodată că ai blocat-o.
Poți anula propria blocare mai târziu, din “Utilizatori blocați” din Setări. Anularea unei blocări nu restaurează un meci închis sau mesajele vechi.