Niekoho môžete zablokovať z jeho profilu alebo z chatu, z akéhokoľvek dôvodu, kedykoľvek.
Akonáhle niekoho zablokujete: zmizne z Discover, vašich spárovaní, zoznamu chatov a záložky Prístavy, a vy zmiznete z jeho. Akékoľvek spárovanie, ktoré ste s ním mali, sa okamžite uzavrie a žiadny z vás už tomu druhému nemôže napísať.
Osoba, ktorú zablokujete, sa nikdy nedozvie, že ste ju zablokovali.
Svoju vlastnú blokáciu môžete neskôr zrušiť v “Zablokovaní používatelia” v Nastaveniach. Zrušenie blokácie neobnoví uzavreté spárovanie ani staré správy.