Pri overovaní váš telefón skontroluje krátku sekvenciu (napríklad otočenie hlavy alebo žmurknutie), aby potvrdil, že pred kamerou je živý človek, a potom to porovná s vašou hlavnou profilovou fotkou. Obe kontroly prebiehajú na vašom zariadení.
Na naše servery sa odosiela len výsledok tohto porovnania, nie samotná fotka, aby sa potvrdil váš účet.
Zachytené selfie je uložené na súkromnom mieste, len na dobu potrebnú pre overenie a bezpečnosť účtu. Žiadny iný používateľ, vrátane vašich spárovaní, ho nikdy nevidí.
Úplné podrobnosti o tom, čo zbierame a prečo, si môžete prečítať v našom Oznámení o ochrane súkromia.