Seacove

Блокирање некога

Блокирање у потпуности уклања ту особу са ваше стране Seacove-а, у оба смера. Никада им се не каже да сте то урадили.

Некога можете блокирати са њиховог профила или из ћаскања, из било ког разлога, у било ком тренутку.

Чим некога блокирате: нестају из Discover-а, ваших парова, ваше листе ћаскања и картице Луке, а ви нестајете из њихових. Било који пар који сте имали са њима се одмах затвара, и ниједно од вас не може више да пише другом.

Особи коју блокирате се никада не каже да сте је блокирали.

Сопствено блокирање можете касније поништити, из “Блокирани корисници” у Подешавањима. Поништавање блокирања не враћа затворен пар нити старе поруке.

← Назад на Заштита и пријаве