Налог можете обрисати у било ком тренутку из Подешавања, унутар апликације. Брисање ступа на снагу одмах: бићете одјављени, и од тог тренутка ваш налог постаје невидљив за све остале, исто као да сте блокирали сваког другог корисника.
Ако не можете да се пријавите, и даље можете затражити брисање на seacoveapp.com/delete-account.
Брисање налога није исто што и блокирање једне особе. Тиме потпуно губите могућност коришћења Seacove-а, и то се не може поништити поновном пријавом са истим подацима.