Hesabını uygulama içinde Ayarlar’dan istediğin zaman silebilirsin. Silme işlemi anında geçerli olur: çıkış yaptırılırsın ve o andan itibaren hesabın, diğer tüm kullanıcıları engellemişsin gibi herkes için görünmez olur.
Giriş yapamıyorsan, seacoveapp.com/delete-account adresinden yine de silme talebinde bulunabilirsin.
Hesabını silmek, bir kişiyi engellemekle aynı şey değildir. Seacove’u tamamen kullanma yeteneğini kaldırır ve aynı bilgilerle tekrar giriş yaparak geri alınamaz.