Seacove

Що відбувається з вашим селфі для підтвердження

Воно використовується один раз, щоб підтвердити, що ви справжня людина, і зберігається приватно. Його ніколи не показують іншим і воно ніколи не стає фото профілю.

Коли ви проходите підтвердження, ваш телефон перевіряє коротку послідовність (наприклад, поворот голови чи моргання), щоб підтвердити, що перед камерою жива людина, а потім порівнює це з вашим основним фото профілю. Обидві перевірки відбуваються на вашому пристрої.

Лише результат цього порівняння, а не саме фото, надсилається на наші сервери для підтвердження акаунта.

Знімок селфі зберігається у приватному місці, лише стільки, скільки потрібно для підтвердження та безпеки акаунта. Жоден інший користувач, включно з вашими парами, ніколи його не бачить.

Повну інформацію про те, що ми збираємо і чому, ви можете прочитати в нашому Повідомленні про конфіденційність.

← Назад до Безпека та конфіденційність